Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhazov ze špičkového týmu? Informace unikla během jeho důležitého zápasu!

4. 5. 2024 | 11:30 Counter-Strike 2 Spekulace
HEROIC se od února pohybují na hraně nejlepší světové desítky. Organizace chce ale ještě výše, a proto chystá další změnu v sestavě. Načasování úniku informací je však opravdu nešťastné.
Nico „nicoodoz“ Tamjidi
Nico „nicoodoz“ Tamjidi
Zdroj: PGL (Stephanie Lindgren)

HEROIC aktuálně bojují v ESL Pro League, více než porážka v pátečním utkání proti BIG je ale trápí více jiná věc. Několik zahraničních zdrojů totiž v průběhu zápasu uvedlo, že tým po tomhle turnaji už nepočítá s Nicem „nicoodoz“ Tamjidim. Vše se údajně už týdny drží pod pokličkou, aby se mohli soustředit na EPL.

Nikdo netuší, jaký je motiv známých insiderů OverDrive a Harumiho, kteří tuto spekulaci vypustili zrovna během zápasu proti BIG. Pokud ale o připravovaném odchodu jako o hotové věci nevěděl ani sám hráč, tak po prohře obdržel ještě mnohem větší ránu. Radost z celé situace samozřejmě nemají ani fanoušci týmu.

Po herní stránce se však chystá upgrade. Návrat by v dresu HEROIC mohl zažít Abdul „degster“ Gasanov. Bývalý sniper Spirit a OG je od minulého léta bez angažmá a stále čeká na svoji premiéru v Counter-Strike 2. Výkonnost mu sice v minulosti nechyběla, ale vždy se hovořilo se pouze o jeho problémovém chováním.

HEROIC nejsou po porážce s BIG na Maltě ještě ze hry venku, čeká je totiž Last Chance Stage. Dnes potřebují porazit Ninjas in Pyjamas a v neděli se o postup utkají proti vítězi zápasu FlyQuest vs. PERA. V tomto pavouku jsou stále hlavním favoritem a vše mají ve svých rukou. Pokud je jen spekulace nevyvedou z míry.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.