Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer živě vysílal ujetí od nehody. Trest od platformy nikdo nechápe

3. 5. 2024 | 14:30 Kauza
Jedna z hlavních tváří plaformy Kick, Adin Ross, se nedávno vyjádřila ke zběsilé jízdě svého „kolegy“ N3ona. Ten své kličkování mezi auty v živém přenosu završil bouračkou, ze které následně ujel. Přesto obdržel pouze jednodenní ban a není divu, že Adin Ross trest nechápe.
Adin Ross
Adin Ross
Zdroj: Kick.com

Zahraniční Kick streamer N3on na konci dubna vysílal spolu s pouličním závodním jezdcem Squeeze Benzem. Ten se proslavil nebzepečnou jízdou plnou riskantních předjíždění a kličkování, které N3on zachytil v živém vysílání. Benzovi se ale jeho bezohledné chování vymstilo a vozidlo naboural. Pro překvapení všech z místa nehody ujel, což mu v kombinaci se zdokumentováním celého incidentu na videu může zadělat na velký malér. Překvapivý byl ale trest pro N3ona. Platforma jej mu činnost pozastavila na pouhý jeden den.

Adin Ross měl s trestem obrovský problém, jelikož si za takto bezohledné jednání na silnici nejen podle něj zasloužil mnohem větší trest. „Propagace tohoto typu obsahu by mohla mít vážné následky nejen pro streamovací platformu, ale také pro nevinné lidi. Stoprocentně se najde skupina lidí, skupina dětí, ať už je to cokoli, kteří si budou myslet, že je to cool, dělat takovou sra*ku,“ vyjádřil svůj nesouhlas spolumajitel platformy Kick.

Uvidíte, že spousta lidí začne vysílat policejní honičky, a to povede k tomu, že přijdou o život nevinní lidé. To je problém, který jsem měl s tím, že se něco takového streamuje na Kicku. Je to jen podpora toho, aby se z dalších lidí stali pos*aní řidiči,“ dodal ke svému vyjádření. Streamovací platformě následně udělil radu, která by měla potrestat N3ona na delší dobu. Zdali si jeho radu však vedení Kicku vezme k srdci, je prozatím nejisté.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Adin Ross, Kick, trest