Přejít k hlavnímu obsahu

Hlasování Team of the Season! Jsou mezi nominovanými i čeští mistři?

18. 4. 2024 | 17:50 EA SPORTS FC 24 Preview
Team of the Season je za rohem. Hráči mohou od středečního večera hlasovat o nejlepší jedenáctce uplynulé sezóny Bundesligy. Většinu týmů s největší pravděpodobností ovládnou hráči mistrovského Bayeru Leverkusenu, jehož barvy oblékala i trojice Čechů. Bohužel, Matěj Kovář, Adam Hložek ani Patrik Schick se do nominace od EA Sports nedostali. TOTS Bundesligy tak bude bez českého zastoupení.
Patrik Schick
Patrik Schick
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

EA Sports nominovali do hlasování Team of the Season celkem 40 fotbalistů. Největší výběr mají hráči z obránců, kteří mají ve finálním výběrů rezervována čtyři místa. K tomu se přidá jeden brankář, tři záložníci a tři útočníci. Fotbalová jedenáctka je tím pádem kompletní.

Hlasuj ZDE!

Nejčastěji se v nominaci objevují hráči mistrovského Bayeru Leverkusen. To nikoho nemůže překvapit, tým pod vedením Xabiho Alonsa ještě v aktuální sezoně nepoznal přemožitele a není daleko od perfektní sezóny.

Součásti sestavy šampiona byli i tři Češi: Matěj Kovář, Adam Hložek a Patrik Schick. Ani jeden se ale do nominace TOTS nedostal. Může za to především omezená minutáž. Největší stopu zanechal Patrik Schick, jenže s nejlepšími útočníky soutěže se statisticky nemohl měřit.

Ve výběru brankářů je Lukáš Hradecký. Slovenský rodák, jenž reprezentuje Finsko, bude o hlasy bojovat s Manuelem Neuerem nebo Gregorem Kobelem. Hlasování fanoušků končí v pondělí 22. dubna v 9:00. Hlasy fanoušků mají v konečných výsledcích váhu 40 %, hlasy klubů a odborníků mají váhu 30 %.

Patrik Schick
Patrik Schick
: depositphotos.com (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).