Přejít k hlavnímu obsahu

Dominantní představení. Dynamo Eclot v Evropě hravě přehrálo SINNERS

19. 4. 2024 | 15:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Dynamo Pardubice bojuje o domácí hokejový titul, jeho esportová odnož už po domácím úspěchu usiluje o mezinárodní triumf. Další důležitý krok v European Pro League udělali DNE proti svým lokálním konkurentům, SINNERS porazili opravdu sebevědomým výkonem.
Dynamo Eclot
Dynamo Eclot
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

SINNERS v patnácté sezóně European Pro League opanovali svoji skupinu, Dynamo Eclot postoupilo až ze druhého místa. Ve vzájemném duelu ale tento faktor nehrál žádnou roli. Rozhodovala pouze aktuální forma.

DNE si vybrali svůj den, protože se předvedli fantastickou týmovou i individuální hrou. Všichni jednotlivci dokázali přestřílet soupeře. „Konečně trochu normální hra z naší strany,“ okomentoval výkon svého celku Vít „nbqq“ Pohlot. „Dnes jsem nemohl nic trefit,“ napsal naopak smutně Max „SHOCK“ Kvapil z tábora hříšníků.

Výhra Dynama Eclot se začala rodit na Mirage. Na svém map picku SINNERS sice vyhráli první polovinu, ale za obranu se jim absolutně nevedlo. Po porážce 8:13 se tak dění přesunulo na Anubis. Na něm DNE prokázali svou sílu, když soupeři dovolili jen čtyři úspěšné útoky a výhrou 13:5 dotáhli sérii do úspěšného konce 2:0.

DNE se skalpem svého lokálního rivala dostali do druhého kola horního pavouka, kde si na ně v neděli brousí zuby MOUZ NXT. SINNERS zůstávají ve hře díky lower bracketu, kde začnou v sobotu proti ENCE Academy.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.