Přejít k hlavnímu obsahu

TOTS Live Kai Havertz: Vyplatí se? Podle Emericksona i komunity ano

22. 4. 2024 | 09:20 EA SPORTS FC 24 Gaming
V pátek oficiálně v EA Sports FC 24 odstartoval Team of the Season. K první sestavě ve výběru nejlepších hráčů ročníku se přidal Kai Havertz. Německý fotbalista dostal kartu v SBC. TOTS Live Kai Havertz stojí přibližně 1,4 milionu mincí. Rozhodně nejde o levnou výzvu, v období TOTS se ale karty do SBC sbírají bez větších problémů. To potvrdil i Jan „Emerickson“ Krupička, profesionální hráč EA Sports FC 24 z pražské Sparty.
Kai Havertz
Kai Havertz
Zdroj: EA Sports

Levná karta to není, ale většinu mančaftů posune na další úroveň. Během Team of the Season vyjde spousta SBC, tohle by ale mohlo být jedno z těch lepších. Navíc často využívaná liga a hráč z Německa. 

Kvalit Kaie Havertze si je vědom i Jan „Emerickson“ Krupička. „Je to dobrá varianta na overlap full-backa nebo na box to box záložníka,“ hodnotil sparťan bývalého fotbalistu Chelsea, jenž aktuálně bojuje v dresu Arsenalu. „Zahraje podle mě díky jeho defenzivním statům i na CDM. Má navíc tři výborné PlayStyly,“ dodal Emerickson.

EFotbalista roku 2021 navíc správně poukazuje na spoustu odměn a možnost získání nových karet, díky kterým nebude problém si poskládat SBC a nebýt úplně nasuchu. „Havertz se celkově vyplatí, protože díky hraní budou hráči mít dostatek karet do SBC,“ vysvětloval Emerickson

Karta německého fotbalisty navíc ještě může dostat slušný upgrade. „Tato karta TOTS Havertz je dobrá a je možné, že bude vylepšena. Potenciálně může mít hodnocení 94,“ píše portál futbin.com. I známý web toto SBC doporučuje. Záleží také na tom, jestli zájemci o novou kartu nevlastní WW Havertze a neplánují jej poslat do evoluce.

Budete skládat TOTS Live Kaie Havertze?

Ano, už ho mám v týmu
39% (13 hlasů)
Ano, plánuju to
39% (13 hlasů)
Ne, tuto kartu vynechám
21% (7 hlasů)
Celkem hlasů: 33

Výzvy v SBC:

#1 - Arsenal

Hráči z Arsenalu: Min. 1
TOTW karty: Min .1
Hodnocení týmu - 85

#2 - Německo

Hráči z Německa: Min. 1
TOTW karty: Min. 1
Hodnocení týmu - 86

#3 - Premier League

Hráči z Premier League: Min. 1
TOTW karty: Min. 1
Hodnocení týmu - 87

#4 - Top Forma

TOTW karty: Min. 1
Hodnocení týmu - 86

#5 - Tým s hodnocením 88

#6 - Tým s hodnocením 89

#7 - Tým s hodnocením 89

#8 - Tým s hodnocením 89

#9 - Tým s hodnocením 90

#10 - Tým s hodnocením 90

Cena celého SBC podle futbin.com: 1,4 milionu mincí

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).