Přejít k hlavnímu obsahu

Dvojnásobná držitelka Oscara Billie Eilish přichází do Fortnite

23. 4. 2024 | 20:30 Fortnite Update hry
Billie Eilish byla představena jako nová ikona 3. sezóny festivalu ve Fortnite od Epic Games. Eilish je nejmladší dvojnásobnou držitelkou Oscara v historii a patří mezi nejpopulárnější zpěvačky posledních let.
Billie Eilish přichází do Fortnite
Billie Eilish přichází do Fortnite
Zdroj: Epic Games

Sezóna, která potrvá do 13. června, umožní uživatelům odemknout nové oblečení, nástroje a skladby Eilish, včetně „All the Good Girls Go to Hell“, „Happier Than Ever“ a „Therefore I Am“. V obchodě si můžete zakoupit nové emoty s jejími hity „Bad Guy“ a „You Should See Me in a Crown“.

Eilish, jež naposledy vyhrála svého druhého Oscara za originální píseň „Barbie“ (What Was I Made For), je v dobré společnosti Weeknda a Lady Gaga. Ti ovládli festival předchozích sezón.

Oblečení Billie „Green Roots“ bude k dispozici v prémiovém Festival passu za 1 800 V-Bucks. Pass zahrnuje nové skladby „Maps“ od Maroon 5, „Friday I'm in Love“ od The Cure, „Youngblood“ od 5 Seconds of Summer a „Oxytocin“ od Eilish.

Její nové album „Hit Me Hard and Soft“ debutuje 17. května a s jeho vydáním budou přidány nové skladby i z toho alba.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.