Přejít k hlavnímu obsahu

PGL Major ve Vodafone PLAYzone Areně. Přijď fandit nejlepším týmům světa!

30. 3. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 Aréna
Nemáš s kým sledovat vyvrcholení prvního CS2 Majoru? Tak teď už máš! Stačí jen v sobotu a neděli dorazit do pražské Vodafone PLAYzone Areny, kde se uskuteční jedinečná watch party. Ať už v Counter-Striku fandíš komukoliv, tuhle parádní akci si prostě nenech ujít. Kromě společného sledování a chutného občerstvení máme na neděli připravený i showmatch, ve kterém se streamer Cuky utká proti výběru s diváky z publika. Zahrát si na stage můžeš i ty!
Vodafone PLAYzone Arena během jedné z akcí
Vodafone PLAYzone Arena během jedné z akcí
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Kultura společného sledování napínavých zápasů je na vzestupu v různých sportech, staň se tak aktivní součástí esportové komunity a podpoř v dobré společnosti své oblíbence na cestě za světovým titulem. Vodafone PLAYzone Arena je připravená se proměnit v epicentrum toho nejlepšího Counter-Striku.

Vyřazovací boje odstartují již ve čtvrtek, kdy se publikum dočká reprízy katovického finále. „FaZe vs. Spirit je takové malé finále,“ má jasno zkušený sniper Dominik „blogg1s“ Janita. „Na tenhle zápas se těším opravdu nejvíce,“ doplnil Michal „leckr“ Kadlíček, který s ním utvoří tandem v oficiálním českém přenose.

„Na analyst desk se s Michalem dost těším. Máme spolu podcast, kde probíráme CSko každý týden, tak snad si dokážeme přenést souhru do studia a lidem se to bude líbit,“ říká Janita. „Čekám super show pro diváky, ale též insight do hry od profíků. Snad nám to půjde lépe než tipování výsledků na Tipsport CS Winter,“ směje se Kadlíček.

O víkendu dorazí i další známé távře. Už nyní jako jednoho z hostů můžeme představit Dominika „Cuky“ Cukra, který dokonce v neděli ukáže své herní dovednosti. Připravil si totiž tým, jenž před finále Majoru vyzve leckra, blogg1se a tři vybrané diváky z publika. Přijď si vyzkoušet hraní před zaplněnou arénou!

Fandit se bude především Davidu „frozen“ Čerňanskému, jeho FaZe Clan ale čeká největší favorit hned z úvodu. Spodní polovina pavouka je naopak nevyzpytatelná. Jak ale oba analytici jasně říkají, přijďte se kouknout hlavně na dobré CSko a k tomu si dát něco dobrého k jídlu a pití. To nikde jinde nezažijete!

PGL Major na PLAYzone Twitchi
PGL Major na PLAYzone Twitchi
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.